Makaron serpentini
semolina z PSZENICY twardej najwyższej jakości.
Produkt może zawierać: GORCZYCĘ, JAJA i SOJĘ.
wrzucić makaron do osolonej, wrzącej wody (1 l wody na 100 g makaronu).
Wymieszać i gotować: makaron twardy: 8 minut; makaron al dente: 9 minut; makaron miękki: 10 minut. Odcedzić i podawać według uznania.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
Produkt może zawierać: GORCZYCĘ, JAJA i SOJĘ.
Adres producenta | Adres zwrotny |
Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa |
Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies