Frytki ziemniaczane wstępnie podsmażone. Produkt głęboko mrożony. Nie zamrażać ponownie.
Ziemniaki 96%, olej słonecznikowy 4%, stabilizator: E450; dekstroza.
Frytkownica: nagrzać olej do temperatury 175ºC. Frytki smażyć w małych ilościach bez uprzedniego rozmrażania przez 4 - 6 minut do uzyskania chrupkości i odpowiedniego koloru ziemniaków.
Lodówka: 24 godziny; półka na lód (-6°C): 3 dni; zamrażarka (-18°C): do daty minimalnej trwałości.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa |
Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies