Producent: | Virtu |
Waga brutto: | 257 g |
Opakowanie: | Torebka |
Kraj pochodzenia | Polska |
Rozmiar opakowania | 235 g |
Blat z ciasta drożdżowego z pieczarkami i serem mozzarella. Półprodukt garmażeryjny gotowy do spożycia po obróbce termicznej.
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temp. od 0°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
Wartość odżywcza na 100 g | |
Wartość energetyczna | 921 kJ / 219 kcal |
Tłuszcz | 6,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,0 g |
Węglowodany | 29 g |
w tym cukry | 1,8 g |
Białko | 11 g |
Sól | 1,1 g |
Piec w piekarniku: Przed przygotowaniem wyjąć z opakowania. Spożywać po podgrzaniu do temperatury minimum 80°C w środku. piekarnik 210°C ok. 10 min.
Rozmiar opakowania: 235 g
Waga brutto: 257 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 397 mm
Wymagana szerokość na półce - 126 mm
Wymagana głębokość na półce - 28 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Virtu Production sp. z o.o., ul. Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, Polska |
Virtu Production sp. z o.o., ul. Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, Polska |
Języki na opakowaniu
Cechy: