Producent: | Eco+ |
Waga netto/ilość: | 320 g 2 x 160 g |
Spody do pizzy, podpieczone. Produkt głęboko mrożony
mąka PSZENNA, woda, olej rzepakowy, drożdże, sól, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy.
rozmrożony spód do pizzy umieścić na ruszcie, nałożyć składniki według uznania i wstawić do rozgrzanego piekarnika (200˚C). Piec około 10 -12 minut w zależności od zastosowanych składników.
w temperaturze -6°C - 1 tydzień,
w temperaturze -12°C - 1 miesiąc,
w temperaturze poniżej -18°C - najlepiej spożyć przed końcem: data minimalnej trwałości podana w polu kodowym na etykiecie
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
Produkt może zawierać SOJĘ, SELER, JAJA, GORCZYCĘ, RYBY i MLEKO
Adres producenta | Adres zwrotny |
Wyprodukowano dla: Scamark Polska Sp. z o.o. ul. Jutrzenki 137 02-231 Warszawa przez: IGLOTEX SA ul. Leśna 2 83-220 Skórcz |
Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies