Sos Go-Tan Sriracha - to tajski bardzo ostry sos z pasty z papryczek chili z dodatkiem octu, czosnku, cukru i soli. Ma szerokie zastosowanie w kuchni azjatyckiej. Sos Sriracha może być stosowany jako dodatek do hamburgerów, dip do chipsów oraz do wszystkich potraw, którym trzeba dodać ostrości.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
54% czerwonej papryki chili, cukru, czosnku, soli, wody,kwasów żywnościowych (kwas octowy, kwas cytrynowy), wzmacniacz smaku (mono sodu glutaminian), środek konserwujący (benzoesan sodu).
Wartości odżywcze |
||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Beagley Copperman, ul. Aleja Józefa Grzecznarowskiego 2, 26-600 Radom | Beagley Copperman, ul. Aleja Józefa Grzecznarowskiego 2, 26-600 Radom |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies