Producent: | Serovia |
Opakowanie: | Torebka |
Kraj pochodzenia | Polska |
Rozmiar opakowania | 250 g |
Dojrzewający ser podpuszczkowy, tłusty.
Serovia #2 to ser dojrzewający typu szwajcarskiego, którego proces produkcji, przy wykorzystaniu specjalnie dobranych szczepów bakterii mlekowych, podlega ścisłej kontroli, aby osiągnąć prawidłowy i charakterystyczny smak. Jest to ser z wyczuwalną delikatnie ostrą nutą orzechową, która idealnie akompaniuje mocnemu i słodkawemu smakowi. Struktura posiada charakterystyczne dla serów typu szwajcarskiego oczka, o regularnym okrągłym kształcie. Powstał wyłącznie z polskiego mleka.Pakowano w atmosferze ochronnej.
Serovia
Filharmonia smaku
Wsłuchaj się w ten smak!
Bez laktozy
Wyprodukowano w Polsce
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
Wartość odżywcza w 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 1413 kJ / 340 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry** | <0,5 g |
Białko | 26 g |
Sól | 1,5 g |
Wapń | 996 mg (125 % RWS*) |
*Procent dziennej referencyjnej wartości spożycia wapnia dla przeciętnej osoby dorosłej. | |
**Zawartość laktozy ≤ 0,01 g / 100 g. |
Rozmiar opakowania: 250 g
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Wyprodukowano dla: Lumiko Sp. z o.o. ul. Międzyrzecka 81 21-400 Łuków www.serovia.pl Instagram: @serovia Facebook: @serovia |
Lumiko Sp. z o.o. ul. Międzyrzecka 81 21-400 Łuków www.serovia.pl Instagram: @serovia Facebook: @serovia |
Języki na opakowaniu
Cechy: