Producent: | Seko |
Waga brutto: | 1038 g |
Rozmiar opakowania | 800 g |
Filety ze śledzia atlantyckiego bez skóry solone a'la matjas 50% w zalewie 50%.
Klasyczny smak matjasa, idealny jako dodatek do potraw.Ciesz się smakiem i przygotuj z Seko
Wybuchowe filety a'la matjas z pestkami granata!
Potrzebujesz:
40 dag filetów śledziowych solonych a'ala Matjas Seko
5 łyżek majonezu
4 łyżki jogurtu naturalnego
1 dojrzały granat
4 gałązki koperku
pieprz grubo mielony
Sposób przygotowania:
Filety śledziowe pokrój w średnie kawałki. Majonez wymieszaj z jogurtem i połącz ze śledziami. Dopraw do smaku grubo zmielonym pieprzem. Całość wyłóż na talerzyk, posyp obficie pestkami granata. Gotową potrawę możesz udekorować gałązkami koperku. Smacznego!
Seko
na fali smaku
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
w 100 g produktu po odsączeniu zalewy: | |
Wartość energetyczna | 509 kJ/122 kcal |
Tłuszcz | 8,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
Węglowodany | 0,6 g |
w tym cukry | 0,6 g |
Białko | 11 g |
Sól | 6,0 g |
Rozmiar opakowania: 800 g
Waga brutto: 1038 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 111 mm
Wymagana szerokość na półce - 134 mm
Wymagana głębokość na półce - 132 mm
Adres producenta | Adres zwrotny |
SEKO S.A. ul. Zakładowa 3 89-620 Chojnice Polska |
SEKO S.A. ul. Zakładowa 3 89-620 Chojnice Polska tel. +48 52 510 81 40 fax +48 52 396 73 51 www.sekosa.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy: