Sprawdź dostępność transportu

Ros Thai Thai Spring Roll Sauce Słodko-pikantny sos do spring rollsów 250ml

KOD EAN: 8850534122318
Producent: Ros Thai Thai
Waga brutto: 520 g
Opakowanie: Butelka
Kraj pochodzenia Tajlandia
Rozmiar opakowania 250 ml
15,99 zł51,58 zł/kg

Informacje o produkcie

Opis

Słodko-pikantny sos do spring rollsów. Produkt pasteryzowany.

Przechowywanie

Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu miesiąca.

Składniki

  • cukier
  • woda
  • papryka chili czerwona 6 %
  • marchew
  • skrobia modyfikowana
  • ocet
  • sól
  • biała rzodkiew
  • regulatory kwasowości: kwas octowy
  • czosnek
  • stabilizator: guma ksantanowa
  • substancja konserwująca: benzoesan sodu

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 ml produktu:
wartość energetyczna 1003 kJ / 236 kcal
tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
węglowodany 59 g
w tym cukry 56 g
białko 0 g
sól 2,6 g

Opakowanie

Rozmiar opakowania: 250 ml

Waga brutto: 520 g

Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 200 mm
Wymagana szerokość na półce - 56 mm
Wymagana głębokość na półce - 56 mm

Rodzaj opakowania: Butelka

Adres producenta

Adres zwrotny

De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów,
Polska,
www.decare.pl
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.,
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów,
Polska,
www.decare.pl

Rozszerzone dane

Języki na opakowaniu

  • polski

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies. Zamknij

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies

OK, rozumiem