Sprawdź dostępność transportu

Prymat Wanilia laska

KOD EAN: 5901135032957
Producent: Prymat
Waga brutto: 6 g
Opakowanie: Saszetka
21,99 zł10.995,00 zł/kg

Informacje o produkcie

Opis

Wanilia laska.

Warto wiedzieć:
Laska wanilii ma charakterystyczny słodkawo-korzenny smak i aromat. Aby wydobyć z niej miąższ, należy ją naciąć nożem i delikatnie wyjąć środek.

Pasuje do:

- ciast
- lodów
- koktajli
- deserów z kremem
- musów owocowych

Nietypowe zastosowanie:
Wanilia pasuje także do dań słonych, na przykład ryb i skorupiaków oraz cielęciny.

Tysiące przepisów znajdziesz na: DoradcaSmaku.pl

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

Zdrowie i styl życia

Zalecenia dla alergików

  • Seler - Może zawierać
  • Zboża zawierające gluten - Może zawierać
  • Jaja - Może zawierać
  • Mleko - Może zawierać
  • Gorczyca - Może zawierać
  • Orzeszki ziemne - Może zawierać
  • Soja - Może zawierać
  • Pszenica - Może zawierać

Opakowanie

Waga brutto: 6 g

Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 190 mm
Wymagana szerokość na półce - 90 mm
Wymagana głębokość na półce - 3 mm

Rodzaj opakowania: Saszetka

Adres producenta

Adres zwrotny

Prymat sp. z o.o.,
ul. Chlebowa 14,
44-337 Jastrzębie-Zdrój,
Polska,
Tel.: +48/32/47 33 833,
www.prymatgroup.pl
Prymat sp. z o.o.,
ul. Chlebowa 14,
44-337 Jastrzębie-Zdrój,
Polska,
Tel.: +48/32/47 33 833,
www.prymatgroup.pl

Rozszerzone dane

Języki na opakowaniu

  • polski

Cechy:

  • pełne aromatu zioła i przyprawy

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies. Zamknij

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies

OK, rozumiem