Producent: | Princessa |
Waga brutto: | 35 g |
Opakowanie: | Zgrzewane |
Rozmiar opakowania | 34 g |
Wafel przekładany kremem kakaowym oblany mleczną czekoladą
Delikatny i chrupiący wafelek przekładany puszystym kremem kakaowym, oblany mleczną czekoladą, który po prostu rozpływa się w ustach.1 wafel = energia 783 kJ 188 kcal 9%*
W 100 g: 2303 kJ/52 kcal
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal).
Princessa jest pełna pysznego smaku, który zawsze możesz mieć pod ręką. To pyszny wafelek, który chrupie i jednocześnie rozpływa się w ustach dodając każdej chwili wyjątkowej przyjemności. Dzięki temu jest jednym z wafelków najchętniej wybieranych przez polskich konsumentów.
Dołącz do nas na Facebooku
www.fb.com/PrincessaPolska
Nestlé Jedz smacznie, żyj zdrowo
Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed ciepłem.
Zalecenia dla alergików
W 100 g | Jeśli spożyjesz porcję: 1 wafel (34 g) W porcji | % RWS* W porcji | |
Wartość energetyczna | 2303 kJ | 783 kJ | |
Wartość energetyczna | 552 kcal | 188 kcal | 9% |
Tłuszcz | 33,1 g | 11,3 g | 16% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16,9 g | 5,8 g | 29% |
Węglowodany | 57,1 g | 19,4 g | 7% |
w tym cukry | 43,0 g | 14,6 g | 16% |
Błonnik | 1,8 g | 0,6 g | - |
Białko | 5,4 g | 1,8 g | 4% |
Sól | 0,27 g | 0,09 g | 2% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal). | |||
Opakowanie zawiera 1 porcję. | |||
Wielkość porcji powinna być dostosowana do wieku dziecka. |
Spis składników odżywczych na przodzie opakowania
Na porcję: 1 wafel =
W 100 g: 2303 kJ/552 kcal
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal).
Rozmiar opakowania: 34 g
Waga brutto: 35 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 48 mm
Wymagana szerokość na półce - 141 mm
Wymagana głębokość na półce - 16 mm
Rodzaj opakowania: Zgrzewane
Adres producenta | Adres zwrotny |
Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa |
Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa www.nestle.pl 800 174 902 |
Języki na opakowaniu