Waga netto/ilość: | 260 g |
Ekologiczne ciasto na pizzę, zwinięte na papierze do pieczenia, gotowe do wypieku. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Mąka PSZENNA* 62%; woda; olej słonecznikowy*; sól; substancje spulchniające: E341, E500; alkohol etylowy*; GLUTEN PSZENNY*; drożdże piekarnicze.
*Składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Piekarnik rozgrzać do temperatury 210°C (termostat 7) na około 15 minut przed pieczeniem. Wyjąć ciasto z opakowania, umieścić razem z papierem na talerzu lub ruszcie piekarnika. Udekorować ciasto według uznania. Wstawić w połowie wysokości piekarnika. Piec przez około 15 - 20 minut w temperaturze 210°C (termostat 7) w piekarniku z konwekcją (dodać należy 2 minuty pieczenia dla tradycyjnego piekarnika). Serwować gorące.
Ciasto jest surowe, spożywać po upieczeniu.
Nie zaleca się stosowania kuchenki mikrofalowej.
przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C. Spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Adres producenta | Adres zwrotny |
Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa |
Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies