Producent: | NaTurek |
Waga brutto: | 222 g |
Opakowanie: | Pudełko |
Rozmiar opakowania | 205 g |
Ser pleśniowy camembert naturalny.
Posypka paprykowa BBQ.
Masa całkowita: 205 g
Masa sera: 2 x 1 00 g
Masa saszetki: 5 g
Zawartość opakowania
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
Grillować: Jak przyrządzić camembert na grillu z posypką paprykową barbeque? 1. Wymieszaj przyprawy z saszetki dołączonej do zestawu z 3 łyżkami oleju roślinnego. 2. Obtocz ser z dwóch stron w przygotowanych przyprawach. 3. Owiń ser w folię aluminiową (nie używaj oryginalnej folii!). 4. Grilluj ser przez 6-7 minut z każdej strony na mocno rozgrzanym ruszcie. 5. Gotowy ser wyjmij z folii i ostrożnie przełóż na talerz. Podawaj natychmiast po przygotowaniu. Smacznego!
Rozmiar opakowania: 205 g
Waga brutto: 222 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 87 mm
Wymagana szerokość na półce - 87 mm
Wymagana głębokość na półce - 76 mm
Rodzaj opakowania: Pudełko
Adres producenta | Adres zwrotny |
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o. ul. W. Milewskiego 11, 62-700 Turek tel. (63) 289 71 00 |
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o. ul. W. Milewskiego 11, 62-700 Turek tel. (63) 289 71 00 |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies