Producent: | Mokate |
Waga brutto: | 120 g |
Opakowanie: | Saszetka |
Rozmiar opakowania | 110 g |
Cappuccino rozgrzewające o smaku rumowym z cynamonem. Rozpuszczalny napój kawowy w proszku.
Inspiracje z Cappuccino
Brownie
Składniki
- 225 g miękkiego masła
- 225 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 5 łyżeczek Cappuccino Mokate
- 200 g drobnego, białego cukru
- 4 jajka (roztrzepane)
- 4 łyżki wrzącej wody
Przygotowanie
Do dużej miski przesiej mąkę i wymieszaj ją z proszkiem do pieczenia. Mokate Cappuccino wymieszaj z 4 łyżkami wrzącej wody, pozostaw do wystudzenia, a następnie wlej do miski z mąką. Dodaj masło, cukier, roztrzepane jajka, a następnie zmiksuj na gładką masę. Tak powstałą masę wlej do foremki keksowej wyłożonej papierem do pieczenia. Formę wstaw do piekarnika i piecz ok. 35-40 min. Przed podaniem posypać cukrem pudrem lub polać polewą czekoladową.
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości (BB) oraz numer partii produkcyjnej (P) na zgrzewie. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Propozycja przygotowania: wsypać około 5 łyżeczek (20 g) Cappuccino do kubka. Zalać gorącą, ale nie wrzącą wodą (200 ml, 80°C) jednocześnie mieszając.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
Wartość odżywcza w 100 g produktu | Wartość odżywcza w porcji (20 g) | |
Energia | 1862 kJ / 442 kcal | 372 kJ / 88 kcal |
Tłuszcz | 12 g | 2,4 g |
w tym kwasy nasycone | 11 g | 2,2 g |
Węglowodany | 77 g | 15 g |
w tym cukry | 55 g | 11 g |
Białko | 5,9 g | 1,2 g |
Sól | 0,26 g | 0,05 g |
Opakowanie zawiera 5 porcji produktu. |
Rozmiar opakowania: 110 g
Waga brutto: 120 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 208 mm
Wymagana szerokość na półce - 139 mm
Wymagana głębokość na półce - 40 mm
Rodzaj opakowania: Saszetka
Adres producenta | Adres zwrotny |
MOKATE Sp. z o.o. ul. Strażacka 48, 44-240 Żory, Polska tel. +48 32 434 97 05 www.mokate.com |
MOKATE Sp. z o.o. ul. Strażacka 48, 44-240 Żory, Polska tel. +48 32 434 97 05 www.mokate.com |
Języki na opakowaniu
Cechy: