Sprawdź dostępność transportu

Miyasaka Pasta Miso Shiro 300 g

KOD EAN: 894972002014
Waga netto: 300 g
Kraj pochodzenia: Japonia
Opakowanie: Pot
Rozmiar opakowania: 300 g
16,49 zł54,97 zł/kg

Informacje o produkcie

Opis

Pieńków 147A
05-152 Czosnów

Pasta z fermentowanego ryżu - „biała", słodkawa o łagodnym smaku i delikatnym aromacie. Miso obok sosu sojowego i sake to jedna z podstawowych przypraw w kuchni japońskiej. Najczęściej służy jako marynata do ryb, mięs i drobiu, sosów i dipów oraz zupy miso.

Przygotowanie

Po otwarciu przechowywać w lodówce

Zdrowie i styl życia

Zalecenia dla alergików

  • Zboża zawierające gluten - Może zawierać
  • Ryba - Może zawierać
  • Soja - Zawiera

Składniki

  • SOJA
  • woda
  • ryż
  • sól
  • alkohol etylowy
  • barwnik: ryboflawiny

Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać gluten, ryby

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza na 100 g produktu:
wartość energetyczna 792 kJ/189 kcal
tłuszcz 7,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g
węglowodany 17,9 g
w tym cukry 8,4 g
białko 11,2 g
sól 12,2 g

Opakowanie

Rozmiar opakowania: 300 g

Wymiar liczbowy: 300

Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 103 mm
Wymagana szerokość na półce - 103 mm
Wymagana głębokość na półce - 60 mm

Rodzaj opakowania: Pot

Waga brutto: 332g

Adres producenta

Adres zwrotny

De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.
Pieńków 147A
05-152 Czosnów
www.decare.pl
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.
Pieńków 147A
05-152 Czosnów
www.decare.pl

Rozszerzone dane

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies. Zamknij

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies

OK, rozumiem