Producent: | Milka |
Waga brutto: | 306 g |
Opakowanie: | Opakowanie wielokrotnie zamykane |
Rozmiar opakowania | 300 g |
Czekolada mleczna z mleka alpejskiego.
33,3 g 742 kJ 177 kcal 9%*
100 g 2225 kJ 530 kcal
33,3 g = 4 kostki. Opakowanie zawiera 9 x 4 kostki.
Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej minimum 30%.
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zalecenia dla alergików
100 g | 33,3 g | %* / 33,3 g | |
Wartość energetyczna | 2225 kJ | 742 kJ | 9 % |
530 kcal | 177 kcal | ||
Tłuszcz | 29,5 g | 9,9 g | 14 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17,5 g | 5,9 g | 29 % |
Węglowodany | 58,5 g | 19,5 g | 8 % |
w tym cukry | 58,0 g | 19,5 g | 21 % |
Błonnik | 1,9 g | 0,6 g | |
Białko | 6,5 g | 2,2 g | 4 % |
Sól | 0,30 g | 0,10 g | 2 % |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). |
Spis składników odżywczych na przodzie opakowania
Na porcję: 33,3 g
100 g 2225 kJ 530 kcal
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).
Rozmiar opakowania: 300 g
Waga brutto: 306 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 90 mm
Wymagana szerokość na półce - 291 mm
Wymagana głębokość na półce - 13 mm
Rodzaj opakowania: Opakowanie wielokrotnie zamykane
Adres dystrybutora | Adres zwrotny |
Mondelez Polska S.A. ul. Domaniewska 49 02-672 Warszawa |
Mondelez Polska S.A. ul. Domaniewska 49 02-672 Warszawa Infolinia: 801 066 006 opłata wg taryfy lokalnej www.milka.com.pl |
Języki na opakowaniu
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies