Sprawdź dostępność transportu

Lisner Śledź w galarecie 170 g

KOD EAN: 5900344900446
Producent: Lisner
Waga brutto: 232 g
Opakowanie: Opakowanie
Rozmiar opakowania 170 g
8,59 zł50,53 zł/kg

Informacje o produkcie

Opis

Przechowywanie

Przechowywać w temp. od +2°C do +7°C.

Składniki

  • woda
  • krojone, gotowane płaty ze śledzia atlantyckiego 30 % (Clupea harengus)*
  • marchew
  • żelatyna wieprzowa
  • ocet spirytusowy
  • cukier
  • groszek
  • kukurydza
  • papryka czerwona
  • przyprawy (w tym seler)
  • sól spożywcza
  • regulator kwasowości: kwas cytrynowy
  • substancja konserwująca: benzoesan sodu
  • *złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) za pomocą włoków pelagicznych lub okrężnic

Zdrowie i styl życia

Zalecenia dla alergików

  • Seler - Zawiera
  • Ryba - Zawiera

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 322 kJ / 77 kcal
Tłuszcz: 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 3,1 g
w tym cukry: 2,3 g
Białko: 7,8 g
Sól: 1,6 g
Możliwe naturalne odchylenia.

Opakowanie

Rozmiar opakowania: 170 g

Waga brutto: 232 g

Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 123 mm
Wymagana szerokość na półce - 123 mm
Wymagana głębokość na półce - 36 mm

Rodzaj opakowania: Opakowanie

Adres producenta

Adres zwrotny

Lisner Sp. z o.o.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
www.lisner.pl
Lisner Sp. z o.o.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
www.lisner.pl

Rozszerzone dane

Języki na opakowaniu

  • polski

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies. Zamknij

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies

OK, rozumiem