Waga netto/ilość: | 250 g |
Makaron jajeczny, przepiórczy, krajanka
mąka z PSZENICY zwyczajnej, pasteryzowana masa z JAJ przepiórczych (9%), przyprawa: kurkuma.
Zagotować wodę z dodatkiem soli w proporcji 1 litr wody na 100 g makaronu. Do gotującej wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować 3-4 minuty na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, spłukać wodą i podawać
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Wyprodukowano dla: Scamark Polska Sp. z o.o. ul. Jutrzenki 137 02-231 Warszawa przez: Makarony Polskie SA ul. Podkarpacka 15a 35-082 Rzeszów |
Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies