Producent: | Krakus |
Opakowanie: | Tacka |
Kraj pochodzenia | Polska |
Rozmiar opakowania | 120 g |
Boczek wieprzowy parzony z dodaną wodą.
Krakus - mistrz szynki
Tradycja od 1951
Polska
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +6 °C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 godzin.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
Wartość odżywcza w 100 g: | |
Wartość energetyczna | 1343 kJ / 325 kcal |
Tłuszcz | 30 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g |
Węglowodany | 0,7 g |
w tym cukry | 0,4 g |
Białko | 13 g |
Sól | 1,8 g |
Rozmiar opakowania: 120 g
Rodzaj opakowania: Tacka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Animex Foods sp. z o.o., ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa, Oddział w Morlinach, Morliny 15, 14-100 Ostróda, Poland |
Animex Foods sp. z o.o., ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa |
Języki na opakowaniu
Cechy: