Wędzona szynka wieprzowa, wędzona, parzona z dodatkiem wody.
Przechowywać w temperaturze +2 C do +6 C
Mięso wieprzowe 83%, woda, sól, stabilizatory: E451, E452, E450, białka sojowe, białka zwierzęce: wieprzowe, substancje żelujące i zagęszczające: E407a, E425, skrobia modyfikowana: E1442, błonnik sojowy, przeciwutleniacz E601, stabilizator: E262, regulator kwasowości E:327, wzmacniacze smaku E:621, E:635, substancja konserwująca: azotyn sodu.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Zakład uboju - przetwórstwo mięsne miesne Janusz Karkut ul. Piłsudskiego 76, 36-100 Kolbuszowa | Zakład uboju - przetwórstwo mięsne miesne Janusz Karkut ul. Piłsudskiego 76, 36-100 Kolbuszowa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies