Producent: | Intenson |
Waga brutto: | 360 g |
Opakowanie: | Opakowanie wielokrotnie zamykane |
Rozmiar opakowania | 350 g |
Bio cukier kokosowy
Bio cukier kokosowy ma delikatnie słodki smak, zbliżony do słodkości brązowego cukru, z subtelnym karmelowym posmakiem. Cukier kokosowy składa się w ¾ z sacharozy a resztę stanowią glukoza i fruktoza. Indeks glikemiczny cukru kokosowego jest stosunkowo niski i wynosi 35, więc nie powoduje skoków poziomu cukru i stężenia insuliny we krwi. Ponadto charakteryzuje się wysoką zawartością żelaza.Organiczne
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w chłodnym, ciemnym i suchym miejscu.
Sposób użycia: Stosować jak cukier brązowy, jako zamiennik cukru do słodzenia kawy, herbaty oraz innych ciepłych i zimnych napojów, koktajli, deserów, do pieczenia i gotowania oraz jako ozdobna posypka do dań.
w 100 g | |
Wartość energetyczna | 1619 kJ / 387 kcal |
Tłuszcz, w tym: | 0,2 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 96 g |
- w tym cukry | 90 g |
Błonnik | 1,0 g |
Białko | 0,6 g |
Sól | 0,27 g |
Żelazo | 72 mg (514%*) |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). |
Rozmiar opakowania: 350 g
Waga brutto: 360 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 213 mm
Wymagana szerokość na półce - 129 mm
Wymagana głębokość na półce - 55 mm
Rodzaj opakowania: Opakowanie wielokrotnie zamykane
Adres producenta | Adres zwrotny |
Intenson Europe sp. z o.o. Całowanie 94G 05-480 Karczew |
Intenson Europe sp. z o.o. Całowanie 94G 05-480 Karczew www.intenson.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies