Sprawdź dostępność transportu

Greek Style Light Naturalny jogurt delikatny 340 g

KOD EAN: 5906295340621
Producent: Greek Style
Waga brutto: 356 g
Opakowanie: Pot
Kraj pochodzenia Polska
Rozmiar opakowania 340 g
4,09 zł12,03 zł/kg
**Najniższa cena od 30 dni: 3,19 zł

Informacje o produkcie

Opis

Jogurt naturalny typu greckiego, *Light 3 % tłuszczu.
*Zawiera min. 30 % mniej tłuszczu niż w standardowym jogurcie Greek Style 10 %.

Jogurt naturalny na bazie oryginalnej greckiej receptury, o obniżonej wartości tłuszczu (3,5%). Jogurt Greek Style light ma kremową i gęstą konsystencję. Świetnie nadaje się do sosów, kremów, deserów oraz jako zamiennik śmietany.

Wyprodukowano w Polsce. Mleko: pochodzenie Polska.

Przechowywanie

Wydzielanie się serwatki jest naturalnym procesem, charakterystycznym dla tego typu produktu. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce nie dłużej niż 24 godziny.
Należy spożyć do:/ Numer partii: patrz platynka.
Przechowywać w temperaturze: +1°C/+8°C.

Składniki

  • MLEKO pasteryzowane
  • BIAŁKA MLEKA
  • żywe kultury bakterii jogurtowych (Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus) ((zawierają LAKTOZĘ (z MLEKA))

Zdrowie i styl życia

Zalecenia dla alergików

  • Mleko - Zawiera

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 225 kJ / 59 kcal
Tłuszcz 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,0 g
Węglowodany 4,2 g
w tym cukry 4,2 g
Białko 3,7 g
Sól 0,13 g

Opakowanie

Rozmiar opakowania: 340 g

Waga brutto: 356 g

Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 110 mm
Wymagana szerokość na półce - 94 mm
Wymagana głębokość na półce - 94 mm

Rodzaj opakowania: Pot

Adres producenta

Adres zwrotny

Wyprodukowano dla:
P.P.H.TEMAR Sp. z o.o. Sp.k.
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
www.temar.pl
Facebook: /swiatserowtemar
P.P.H.TEMAR Sp. z o.o. Sp.k.
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
www.temar.pl
Facebook: /swiatserowtemar

Rozszerzone dane

Języki na opakowaniu

  • łotewski
  • polski

Cechy:

  • nowa receptura
  • 3 % tłuszczu - do sałatek, sosów i deserów
  • zawiera kultury bakterii Lactobacillus bulgaricus oraz Streptococcus thermophilus

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies. Zamknij

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies

OK, rozumiem