Sprawdź dostępność transportu

Garso Sałatka klasyczna algi morskie 150 g

KOD EAN: 5903240382842
Producent: Unbranded
Waga brutto: 170 g
Opakowanie: Okładka
Kraj pochodzenia Niemcy
Rozmiar opakowania 150 g
9,99 zł66,60 zł/kg
**Najniższa cena od 30 dni: 8,59 zł

Informacje o produkcie

Opis

Algi morskie - Sałatka „klasyczna".

Produkt o dużej zawartości jodu.

Wyprodukowano w Niemczech

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.

Składniki

  • algi morskie (Laminaria japonica) 91 % (kraj pochodzenia - spoza UE)
  • olej rzepakowy
  • sól
  • ocet
  • czosnek
  • cukier
  • przyprawy
  • substancje konserwujące: E 202, E 211
  • oliwa z oliwek

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza w 100 g produktu: 100 g
Wartość energetyczna: 133 kJ/32 kcal
Tłuszcz: 1,6 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 2,3 g
- w tym cukry: 0,5 g
Białko: 0,7 g
Sól: 2,0 g
Jod 0,6 mg

Opakowanie

Rozmiar opakowania: 150 g

Waga brutto: 170 g

Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 100 mm
Wymagana szerokość na półce - 97 mm
Wymagana głębokość na półce - 58 mm

Rodzaj opakowania: Okładka

Adres producenta

Adres zwrotny

Wyprodukowano dla:
Nickal Sp. z o.o.,
Marywilska 26,
03-228 Warszawa,
tel.: +48 22 612 68 77,
fax: +48 22 612 6871,
info@nickal.pl,
www.nickal.pl
Nickal Sp. z o.o.,
Marywilska 26,
03-228 Warszawa,
tel.: +48 22 612 68 77,
fax: +48 22 612 6871,
info@nickal.pl,
www.nickal.pl

Rozszerzone dane

Języki na opakowaniu

  • angielski
  • polski

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies. Zamknij

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies

OK, rozumiem