Producent: | Galeo |
Waga brutto: | 10 g |
Opakowanie: | Torebka |
Kraj pochodzenia | Polska |
Rozmiar opakowania | 5 g |
Koperek
Koperek wywodzi się z regionu Azji Południowo-Zachodniej. Z uwagi na swoje walory smakowe wykorzystywany był już przez Babilończyków oraz starożytnych Rzymian i Greków.Pstrąg w sosie koperkowym
Danie dla 4 osób
Czas przygotowania: ok. 40 minut.
- 4 pstrągi
- 1 cytryna
- 250 ml śmietany 30%
- olej
- 150 ml bulionu warzywnego
- 50 ml białego wina
- sól
- Produkty Galeo: koperek, przyprawa do ryb cytrynowa
Pstrągi natrzeć przyprawą do ryb cytrynową, posmarować olejem, obsmażyć na patelni i wstawić do piekarnika na ok. 20 min w temp. 170°C. Śmietanę zagotować z bulionem, dodać wino, koperek i gotować ok. 10 min od czasu do czasu mieszając. Doprawić solą do smaku. Podawać z sosem i cytryną.
Mistrzynie Domowych Kuchni zyskują z Galeo
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Rozmiar opakowania: 5 g
Waga brutto: 10 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 145 mm
Wymagana szerokość na półce - 110 mm
Wymagana głębokość na półce - 6 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies