Producent: | Wiodąca Marka |
Waga netto/ilość: | 600 g |
Frytki do piekarnika, panierowane, wstępnie podsmażone. Produkt głęboko mrożony. Nie zamrażać ponownie.
Do wyprodukowania 100 g kiełbasy zużyto 156 g mięsa wieprzowego.
Piekarnik: nagrzać piekarnik do 220ºC (termostat 7/8); ułożyć frytki w jednej warstwie na blasze piekarnika i piec od 15 do 20 minut. W połowie podanego czasu pieczenia przełożyć frytki na drugą stronę.
Lodówka: 24 godziny; półka na lód (-6°C): 3 dni; zamrażarka (-18°C): do daty minimalnej trwałości.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa |
Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies