Waga brutto: | 16 g |
Opakowanie: | Zgrzewane |
Rozmiar opakowania | 10 g |
Liofilizowany baton wiśniowy.
Znajdź nas na Facebooku
Opakowanie Nadające się do recyklingu
Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Zalecenia dla alergików
w 100 g | w 1 porcji (10 g) | % RWS* w 1 porcji (10 g) | |
Wartość energetyczna | 1503 kJ/354 kcal | 150 kJ/35 kcal | 2% |
Tłuszcz | 0,5 g | 0 g | 0% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 0 g | 0% |
Węglowodany | 83 g | 8,3 g | 3% |
w tym cukry | 66 g | 6,6 g | 7% |
Błonnik | 6,2 g | 0,6 g | - |
Białko | 2,7 g | 0,3 g | 1% |
Sól** | 0,02 g | 0 g | 0% |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |||
** Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. | |||
1 baton (10 g) stanowi 1 porcję. | |||
Zawartość polifenoli: 1 000 mg/100 g produktu. | |||
Wartość średnia uwzględniająca sezonową zmienność owoców. |
Rozmiar opakowania: 10 g
Waga brutto: 16 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 47 mm
Wymagana szerokość na półce - 136 mm
Wymagana głębokość na półce - 20 mm
Rodzaj opakowania: Zgrzewane
Adres producenta | Adres zwrotny |
Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań |
Celiko S.A. ul. św. Antoniego 71 61-359 Poznań tel. 61 871 27 00 www.celiko.com.pl www.frupp.pl |
Produkt z owoców, może zawierać minimalne ilości pestek.
Języki na opakowaniu
Cechy: