Producent: | Delecta |
Waga brutto: | 106 g |
Opakowanie: | Torebka |
Rozmiar opakowania | 100 g |
Czekolada do dekoracji deserowa.
Dekoracje z pasją
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób przygotowania:
1. Torebkę umieść w wysokim naczyniu z gorącą, ale nie wrzącą wodą (temp. ok. 75°C), na ok. 7 minut (do momentu rozpuszczenia czekolady). Jeśli jest konieczne - wydłuż czas rozpuszczania czekolady. Uwaga: Czekolady nie można gotować.
2. Wyjmij torebkę z naczynia (uwaga: czekolada może być gorąca) i kilkakrotnie ją ugnieć, do momentu wyrównania struktury czekolady (czekolada jest gotowa do użycia, gdy jest płynna). Odetnij róg opakowania.
3. Zawartość torebki równomiernie rozprowadź na wystudzonym cieście. Niewykorzystaną czekoladę możesz schłodzić i przechowywać do ponownego użycia.
Zalecenia dla alergików
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
Wartość energetyczna | 2219 kJ/ 538 kcal |
tłuszcz | 33 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g |
węglowodany | 52 g |
w tym cukry | 50 g |
białko | 5,2 g |
sól | 0,03 g |
Rozmiar opakowania: 100 g
Waga brutto: 106 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 144 mm
Wymagana szerokość na półce - 103 mm
Wymagana głębokość na półce - 16 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Bakalland S.A. 00-446 Warszawa, ul. Fabryczna 5 www.delecta.pl |
Bakalland S.A. 00-446 Warszawa, ul. Fabryczna 5 www.delecta.pl |
Języki na opakowaniu
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies