Waga brutto: | 104 g |
Opakowanie: | Karton |
Rozmiar opakowania | 85 g |
Grzybowa z kaszą perłową
Czy wiesz że... Suszenie to najstarsza, naturalna metoda konserwacji warzyw. Woda odparowana jest jedynie przy udziale czystego, gorącego powietrza. Dzięki temu jarzyny zachowują intensywny smak oraz bogactwo witamin i minerałów.
Bez dodatku cukru
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
w 100 ml produktu po przyrządzeniu* | |
Energia | 111 kJ/26 kcal |
Tłuszcz w tym | <0,5 g |
kwasy nasycone | <0,5 g |
Węglowodany | 5,1 g |
w tym cukry* | <0,5 g |
Białko | 0,9 g |
Sól | 0,53 g |
* bez dodatków własnych | |
* zawiera naturalnie występujące cukry |
Gotować we wrzątku: 1. Zawartość obu torebek wsyp do garnka z 1 litrem zimnej wody. 2. Zamieszaj i doprowadź do wrzenia. Dodaj łyżkę masła lub oleju. 3. Gotuj przez 20 minut na małym ogniu. Rady Babci Zosi Zupę grzybową lubię podawać ze śmietaną. Często doprawiam ją świeżo mielonym pieprzem dla zaostrzenia smaku.
Rozmiar opakowania: 85 g
Waga brutto: 104 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 152 mm
Wymagana szerokość na półce - 97 mm
Wymagana głębokość na półce - 30 mm
Rodzaj opakowania: Karton
Adres producenta | Adres zwrotny |
SYS Blanka Sysiak ul. Bobrowiecka 34a 05-502 Kamionka |
SYS Blanka Sysiak ul. Bobrowiecka 34a 05-502 Kamionka Tel. 22 757 40 88 www.firma-sys.pl facebook.com/DaniaBabciZosi www.daniababcizosi.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy: