Opis
Przechowywanie
Przechowywać przy temperaturze od 0C do +25C. Po otwarciu należy przechowywać w temperaturze od 0C do +6C nie dłużej, niż 3 dni
Składniki
Buraki stołowe smażone 37%; kapusta biała 16,2%; pasta pomidorowa 11%; marchewka smażona 8,7%; ziemniaki 7,6%; cebula smażona 6,4%; pieprz świeżo mrożony lub świeży 3%; olej słonecznikowy; biały cukier; sól kuchenna; regulator kwasowości kwas cytrynowy; czarny pieprz mielony; liść laurowy
Wartości odżywcze |
|
W 100 g gotowego produktu |
Wartość energetyczna |
381.7 |
|
91.2 |
Tłuszcz |
4.8 |
Kwasy |
4.8 |
Cukry |
9.2 |
Białko |
1.7 |
Sól |
2.5 |
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Nezhinsky Cannery Ltd, Ukraina |
Nezhinsky Cannery Ltd, Ukraina |