Producent: | Ambrosi |
Waga brutto: | 66 g |
Opakowanie: | Torebka |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Rozmiar opakowania | 60 g |
Ser tarty Parmigiano Reggiano DOP (Chroniona Nazwa Pochodzenia) Ser twardy podpuszczkowy.
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 7 dni
Przechowywać w temp.: od +2°C do +8 °C
Zalecenia dla alergików
Wartość odżywcza w 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 402 kcal |
Wartość energetyczna | 1671 kJ |
Tłuszcz | 30 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 32 g |
Sól | 1,6 g |
Rozmiar opakowania: 60 g
Waga brutto: 66 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 183 mm
Wymagana szerokość na półce - 116 mm
Wymagana głębokość na półce - 20 mm
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Ambrosi S.p.A. Via Ottorino Ambrosi, 1 25014 Castenedolo (BS) Italia |
Ambrosi S.p.A. Via Ottorino Ambrosi, 1 25014 Castenedolo (BS) Italia |
Języki na opakowaniu
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies