Producent: | Zott |
Opakowanie: | Pot |
Rozmiar opakowania | 200 g |
Jogurt naturalny wysokobiałkowy.
Należy spożyć do: data na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +4 °C do +8 °C.
Zalecenia dla alergików
Przeciętna wartość odżywcza w 100 g: | Przeciętna wartość odżywcza w porcji (200 g) | % RI*** (200 g) | |
Wartość energetyczna | 335 kJ/79 kcal | 670 kJ/158 kcal | 8 % |
Tłuszcz | 0,3 g | 0,6 g | <1 % |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g | 0,4 g | 2 % |
Węglowodany | 6,6 g | 13,2 g | 5 % |
- w tym cukry | 6,6 g | 13,2 g | 15 % |
Białko | 11,3 g | 22,6 g | 45 % |
Sól | 0,24 g | 0,48 g | 8 % |
***RI = Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |||
Opakowanie 200 g zawiera 1 sugerowaną porcję produktu. |
Rozmiar opakowania: 200 g
Rodzaj opakowania: Pot
Adres producenta | Adres zwrotny |
Zott Polska Sp. z o.o., ul. Chłodnicza 6, 45-315 Opole |
Zott Polska Sp. z o.o., ul. Chłodnicza 6, 45-315 Opole |
Języki na opakowaniu
Cechy: