Producent: | Wiodąca Marka |
Waga netto/ilość: | 280 g 280 g (Sajgonki: 240g + sos: 40g) |
4 Sajgonki wieprzowe - płaty ciasta ryżowego z nadzieniem z mięsa wieprzowego, smażone, z sosem – 4 sztuki.
4 sajgonki z nadzieniem z mięsa wieprzowego (60 g/1 sztuka): woda; mąka ryżowa 15,3%; marchewka; cebula; białko SOJOWE teksturowane; olej słonecznikowy; tłuszcz wieprzowy 4,8%; podgardle wieprzowe 2,1%; skrobia grochowa; uszak gęstowłosy; mięso wieprzowe 1,5%; sól; czosnek; mięta; karmel (cukier, woda); sos RYBNY (RYBY, sól, woda); pieprz.
Procentowa zawartość składników w sajgonkach.
Sos do sajgonek nuoc-mâm (40 g): woda, cukier, ocet spirytusowy, sól, sos RYBNY nuoc-mâm 1,6% (RYBY, sól, woda), ziarna SOI; mąka PSZENNA.
Procentowa zawartość składników w sosie do sajgonek.
Produkt może zawierać: SKORUPIAKI, MLEKO i JAJA.
Piekarnik: nagrzać piekarnik do 210ºC (termostat 7). Umieścić sajgonki w naczyniu do pieczenia i podgrzewać przez 10 minut. Nie zaleca się użycia kuchenki mikrofalowej.
przechowywać w temperaturze od 0°C do +4°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
Produkt może zawierać: SKORUPIAKI, MLEKO i JAJA.
Adres producenta | Adres zwrotny |
Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa |
Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies