Producent: | Virtu |
Waga brutto: | 344 g |
Opakowanie: | Opakowanie |
Rozmiar opakowania | 280 g |
Sajgonki z mięsem wieprzowo-wołowym i warzywami oraz z saszetką sosu słodko-kwaśnego. Półprodukt garmażeryjny gotowy do spożycia po obróbce termicznej do temperatury minimum 80°C w środku.
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Virtu ułatwiamy życie
Zawartość opakowania
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C.
Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
Wartość odżywcza w 100 g (Sajgonki z mięsem wieprzowo-wołowym i warzywami bez sosu) | Wartość odżywcza w 100 g (Sos słodko-kwaśny) | Wartość odżywcza w 100 g (Sajgonki z mięsem wieprzowo-wołowym i warzywami z sosem) | |
Wartość energetyczna | 1105 kJ / 264 kcal | 673 kJ / 158 kcal | 1059 kJ / 253 kcal |
Tłuszcz | 13 g | 0 g | 12 g |
w tym kwasy nasycone | 2,1 g | 0 g | 1,9 g |
Węglowodany | 25 g | 39 g | 27 g |
w tym cukry | 1,2 g | 31 g | 4,4 g |
Białko | 9,1 g | 0,3 g | 8,2 g |
Sól | 0,73 g | 1,8 g | 0,84 g |
Instrukcje dotyczące przyrządzenia: Przed przygotowaniem wyjąć sajgonki z opakowania. Przygotowane sajgonki podawać z sosem dołączonym do opakowania.
Smażyć w głębokim tłuszczu: Frytkownica: smażyć w temperaturze 180°C przez około 1 minutę.
Piec w piekarniku: Piekarnik: piec w piekarniku rozgrzanym do temperatury 230°C (funkcja termoobieg) przez około 12 minut.
Smażyć w płytkim tłuszczu: Patelnia z rozgrzanym olejem (około 5 łyżek): smażyć ze wszystkich stron do zarumienienia około 5 minut.
Rozmiar opakowania: 280 g
Waga brutto: 344 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 201 mm
Wymagana szerokość na półce - 150 mm
Wymagana głębokość na półce - 36 mm
Rodzaj opakowania: Opakowanie
Adres producenta | Adres zwrotny |
Virtu Production sp. z o.o., ul. Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, Polska |
Virtu Production sp. z o.o., ul. Łośnicka 35, 42-400 Zawiercie, Polska |
Języki na opakowaniu
Cechy: