Producent: | Virtu |
Waga brutto: | 402 g |
Opakowanie: | Tacka, opakowanie zgrzewane |
Rozmiar opakowania | 360 g |
Fasolka po bretońsku. Półprodukt garmażeryjny gotowy do spożycia po obróbce termicznej. Fasola w sosie pomidorowym z kiełbasą wieprzową wędzoną.
dla 2 osób
Pakowany w atmosferze ochronnej.
300 g + 60 g gratis
Virtu ułatwiamy życie
Przechowywać w temp. od 0°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
Najlepiej podgrzać w mikrofalówce 700 W
Sposób przygotowania: Spożywać po podgrzaniu do temperatury minimum 80°C w środku.
Zalecenia dla alergików
Podgrzewać na płycie grzejnej / palniku: Produkt można również wyjąć z tacki i podgrzewać w garnku lub na patelni przez ok. 10 min delikatnie mieszając.
Odgrzać w kuchence mikrofalowej: Przed przygotowaniem zdejmij kartonik. Nakłuj górną folię. Włóż produkt do kuchenki mikrofalowej (700 W) na ok. 3 min. Zdejmij górną folię.
Rozmiar opakowania: 360 g
Waga brutto: 402 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 200 mm
Wymagana szerokość na półce - 153 mm
Wymagana głębokość na półce - 42 mm
Rodzaj opakowania: Tacka, opakowanie zgrzewane
Adres producenta | Adres zwrotny |
Virtu Sp. z o.o. Sp. k. ul. Łośnicka 35 42-400 Zawiercie |
Virtu Sp. z o.o. Sp. k. ul. Łośnicka 35 42-400 Zawiercie Tel. +48 32 670 36 16 Fax +48 32 670 08 88 / 671 81 28 E-mail: biuro@virtu.com.pl www.virtu.com.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies