Producent: | Serovia |
Opakowanie: | Torebka |
Kraj pochodzenia | Polska |
Rozmiar opakowania | 135 g |
Dojrzewający ser podpuszczkowy, tłusty.
Serovia #2 to ser dojrzewający typu szwajcarskiego, którego proces produkcji, przy wykorzystaniu specjalnie dobranych szczepów bakterii mlekowych, podlega ścisłej kontroli, aby osiągnąć prawidłowy i charakterystyczny smak. Jest to ser z wyczuwalną delikatnie ostrą nutą orzechową, która idealnie akompaniuje mocnemu i słodkawemu smakowi. Struktura posiada charakterystyczne dla serów typu szwajcarskiego oczka, o regularnym okrągłym kształcie. Powstał wyłącznie z polskiego mleka. Zawiera nie mniej niż 45 % tłuszczu mlecznego w suchej masie.Pakowano w atmosferze ochronnej.
Serovia
Filharmonia smaku
Kulinarny konkurs sera Good Cheese 2022
Złoty medal w konkursie Good Cheese na Polskim Kongresie Serowarskim w kategorii "Ser na kanapkę".
Wsłuchaj się w ten smak!
www.serovia.pl
Bez laktozy
Polski produkt.
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
Wartość odżywcza w 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 1413 kJ / 340 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g |
Węglowodany | < 0,5 g |
w tym cukry** | < 0,5 g |
Białko | 26 g |
Sól | 1,5 g |
Wapń | 996 mg (125 % RWS*) |
*Procent dziennej referencyjnej wartości spożycia wapnia dla przeciętnej osoby dorosłej. | |
**Zawartość laktozy ≤0,01 g/100 g. |
Rozmiar opakowania: 135 g
Rodzaj opakowania: Torebka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Lumiko Sp. z o.o. ul. Międzyrzecka 81, 21-400 Łuków |
Lumiko Sp. z o.o. ul. Międzyrzecka 81, 21-400 Łuków |
Języki na opakowaniu
Cechy: