Producent: | FigAND |
Waga netto: | 1kg |
Opakowanie: | wiaderko |
Zawartość tłuszczu nie mniej niż 5%/Sprawdzony przepis na sernik/Skladniki na ciasto/2 szklanki maki/2 całe jaja/2 łyżeczki proszku do pieczenia/3/4 kostki margaryny/3/4 szklaniki cukru/Składniki na masę twarogową / 1kg twarogu mielonego FigAND/1 i 1/3 szklanki cukru/2 budynie waniliowe/2 szklanki mleka/7 jajek /rodzynki/zapach wg uznania/polewa czekoladowa/Wszystkie składniki na ciasto razem zagnieść i wyłożyć na sód blaszki/7 żółtek oddzielić od białek/ Do żółtek dodać cukier i ubić do białości/Do nich dodać pozostałe składniki/ Na końcu ubijamy pianę z 7 białek/ I uwaga - zmieszać dokładnie z masą twarogową ale delikatnie łyżką i wylać na ciasto/Piec w temperaturze 180C przez około 1h/Następnie wyłączyć piekarnik z sernik pozostawić na troszkę w piekarniku/ Po ostygnięciu polać polewą czekoladową/I tak powstanie pyszny puszysty sernik!/Smacznego!
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C
ser twarogowy mielony z mleka pasteryzowanego 100%
Wartości odżywcze |
||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Zakład Mleczarski FigAND Figand Leszek Figarski i Wspólnicy Spółka Jawna/Zakład Produkcyjny /Kol. Wawrzyszów 29/26-625 Wolanów | Zakład Mleczarski FigAND Figand Leszek Figarski i Wspólnicy Spółka Jawna/Zakład Produkcyjny /Kol. Wawrzyszów 29/26-625 Wolanów |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies