Producent: | Robico |
Waga brutto: | 426 g |
Opakowanie: | Butelka plastikowa |
Kraj pochodzenia | Polska |
Rozmiar opakowania | 400 g |
Kefir bez laktozy z bakteriami probiotycznymi L. rhamnosus
Jest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce.Informacja dla cukrzyków wymienniki na 100 g
WW 0,4
WBT 0,3
WBZ 0,3
WT 0,2
Więcej kulinarnych wariacji z kefirem na
www.kolosalnaroznica.pl
Ten smak Robicolosalną różnicę
Opakowanie Nadające się do recyklingu
Temperatura przechowywania: od 2°C do 8°C
Wstrząsnąć przed spożyciem
Zalecenia dla alergików
na 100 g | |
Wartość energetyczna | 180 kJ/43 kcal |
Tłuszcz | 1,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g |
Węglowodany | 4,2 g |
w tym cukry | 4,2 g |
Białko | 3,1 g |
Sól* | 0,10 g |
* wynika z naturalnej zawartości sodu | |
Zawartość laktozy poniżej 0,01 g/ 100 g |
Rozmiar opakowania: 400 g
Waga brutto: 426 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 186 mm
Wymagana szerokość na półce - 65 mm
Wymagana głębokość na półce - 65 mm
Rodzaj opakowania: Butelka plastikowa
Adres producenta | Adres zwrotny |
Wyprodukowano dla FZZPM Zakładu Usług Handlowych ROBICO ul. Hoża 66/68 00-682 Warszawa przez Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Piaskach ul. Zamojska 26 21-050 Piaski |
FZZPM Zakład Usług Handlowych ROBICO ul. Hoża 66/68 00-682 Warszawa www.facebook/Robicolosalnaroznice Więcej na www.robico.com.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy: