Producent: | Eco+ |
Waga netto/ilość: | 300 g |
Pizza z salami - kiełbasą wieprzową wędzoną z dodatkiem pieczarek, na podpieczonym spodzie. Produkt głęboko mrożony
mąka PSZENNA, woda, kiełbasa wędzona wieprzowa salami (5%) (mięso wieprzowe, sól, białko SOJOWE, glukoza, czosnek mielony, regulator kwasowości: E 575; przyprawy, ekstrakt przypraw (zawierają GORCZYCĘ i SELER), barwnik: E 120; przeciwutleniacze: E 301, E 392; substancja konserwująca: E 250), SER (3%), pieczarki (3%), olej rzepakowy, cebula, przecier pomidorowy, pomidor, drożdże, sól, skrobie modyfikowane, papryka, cukier, ekstrakty przypraw, przyprawy.
rozmrozić pizzę, wyjąć z opakowania i umieścić na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 200 - 220˚C. Podgrzewać przez około10 minut, do momentu roztopienia sera oraz zarumienienia ciasta.
w temperaturze -6°C - 1 tydzień,
w temperaturze -12°C - 1 miesiąc,
w temperaturze poniżej -18°C - najlepiej spożyć przed końcem: data minimalnej trwałości podana w polu kodowym na etykiecie
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
Produkt może zawierać JAJA i RYBY.
Adres producenta | Adres zwrotny |
Wyprodukowano dla: Scamark Polska Sp. z o.o. ul. Jutrzenki 156 02-231 Warszawa przez: IGLOTEX SA ul. Leśna 2 83-220 Skórcz |
Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies