Producent: | Wiodąca Marka |
Waga netto/ilość: | 800 g |
Pierożki ravioli z nadzieniem z mięsa wołowego i z sosem włoskim. Produkt sterylizowany.
Sos (70,9%): woda, koncentrat pomidorowy 7,5%, mięso wołowe 3,4%, cebula 2,8%, marchew 1,5%, sól, białe wino, skrobia modyfikowana ziemniaczana, cukier, olej rzepakowy, przyprawy. Ciasto (21,2%): semolina z PSZENICY twardej, woda, białko JAJA w proszku.
Nadzienie (7,9%): mięso wołowe, bułka tarta (mąka PSZENNA, sól, olej rzepakowy, drożdże, papryka), marchew 0,4%, sól, cebula suszona.
Zawartość mięsa wołowego w całym daniu 7,5%.
Piekarnik: podgrzewać 7 minut w temperaturze 200°C w naczyniu do zapiekania. Garnek: podgrzewać 8 minut na małym ogniu od czasu do czasu mieszając. Kuchenka mikrofalowa: podgrzewać 4 minut w odpowiednim naczyniu, przy najwyższej mocy kuchenki. Zamieszać przed podaniem.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce w hermetycznym opakowaniu i spożyć w ciągu 24 godzin.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Dystrybutor: SCAWAR Sp. z o.o., ul. Jutrzenki 156, 02-231 Warszawa |
Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies