Producent: | Morliny |
Waga brutto: | 463 g |
Opakowanie: | Puszka konserwowa |
Rozmiar opakowania | 400 g |
Konserwa sterylizowana. Mielonka wieprzowa.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +25 °C.
Produkt po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Spożywać po schłodzeniu.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
w 100 g produktu: | |
Wartość energetyczna | 1549 kJ / 375 kcal |
Tłuszcz | 35,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14,3 g |
Węglowodany | 1,5 g |
w tym cukry | 0,0 g |
Białko | 11,7 g |
Sól | 2,1 g |
Rozmiar opakowania: 400 g
Waga brutto: 463 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 64 mm
Wymagana szerokość na półce - 101 mm
Wymagana głębokość na półce - 101 mm
Rodzaj opakowania: Puszka konserwowa
Adres producenta | Adres zwrotny |
Animex Foods Sp. z o.o. sp.k. Morliny 15 14-100 Ostróda Oddział w Szczecinie ul. Pomorska 115b 70-812 Szczecin |
Animex Foods Sp. z o.o. sp.k. Morliny 15 14-100 Ostróda |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies