Producent: | Krzysztof Jasek |
Waga netto: | 400g |
Sposób gotowania: makaron wrzucać stopniowo do wrzącej, lekko osolonej wody ( 4 litry wody na 400g makaronu), od czasu do czasu mieszając. Gotować na wolnym ogniu, formy cienkie 2-3 min., formy grubsze 3-4 min. Następnie makaron odcedzić i zahartować zimną wodą.
mąka makaronowa typ 450, jaja, woda, przyprawa kurkuma. Zawartość jaj w produkcie: 3% na 1000 g mąki.
Adres producenta | Adres zwrotny |
P.P.H.U. Krzysztof Jasek, 39-120 Sędziszów Młp., ul. Letnia 5, tel. (17) 221-66-39 | P.P.H.U. Krzysztof Jasek, 39-120 Sędziszów Młp., ul. Letnia 5, tel. (17) 221-66-39 |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies