Producent: | Łowicz |
Waga brutto: | 808 g |
Opakowanie: | Słoik |
Rozmiar opakowania | 500 g |
Sos pieczarkowy z podgrzybkiem. Sos warzywno-pieczarkowy z podgrzybkiem. Pasteryzowany.
Przepis na makaron świderki z kurczakiem
Potrzebujesz: sos pieczarkowy z podgrzybkiem Łowicz, ok. 400 g piersi kurczaka, 2 łyżki oleju, 300 g makaronu świderki Lubella.
1. Mięso pokrój w kostkę.
2. Podsmaż na 2 łyżkach oleju.
3. Dodaj sos i podgrzej ok. 3 minuty.
4. Podawaj z makaronem świderki.
Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 3 osób.
Łowicz
Samo najlepsze!
Przepisów szukaj na: Uwielbiam.pl
Chroń przed światłem. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48 godzin.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
energia | 248 kJ / 59 kcal |
tłuszcz | 1,6 g |
w tym kwasy nasycone | <0,1 g |
węglowodany | 9,8 g |
w tym cukry | 7,0 g |
białko | 1,3 g |
sól | 0,88 g |
Rozmiar opakowania: 500 g
Waga brutto: 808 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 169 mm
Wymagana szerokość na półce - 77 mm
Wymagana głębokość na półce - 77 mm
Rodzaj opakowania: Słoik
Adres producenta | Adres zwrotny |
MW FOOD Sp. z o.o., ul. Chopina 10 34-100 Wadowice, www.mojlowicz.pl |
MW FOOD Sp. z o.o., ul. Chopina 10 34-100 Wadowice, www.mojlowicz.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies