Producent: | Krakus |
Opakowanie: | Owijka |
Rozmiar opakowania | 230 g |
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana w osłonce niejadalnej
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin.
Powstawanie białego nalotu spowodowane jest naturalnym procesem zachodzącym w czasie przechowywania produktu i nie ma negatywnego wpływu na jakość wyrobu.
Zalecenia dla alergików
w 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 901 kJ |
Wartość energetyczna | 216 kcal |
Tłuszcz | 14 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,6 g |
Węglowodany | 0,5 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 22 g |
Sól | 3,0 g |
Rozmiar opakowania: 230 g
Rodzaj opakowania: Owijka
Adres producenta | Adres zwrotny |
Animex Foods Spółka z o.o. sp.k. Morliny 15, 14-100 Ostróda Oddział w Starachowicach 27-200 Starachowice ul. Krańcowa 4 |
Animex Foods Spółka z o.o. sp.k. Morliny 15, 14-100 Ostróda |
Języki na opakowaniu
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies