Producent: | Kotányi |
Waga brutto: | 6 g |
Opakowanie: | Saszetka |
Kraj pochodzenia | Madagaskar |
Rozmiar opakowania | 2,5 g |
Wanilia Bourbon, laska, suszona.
Lody waniliowe
Na 500 ml lodów:
250 ml mleka,
250 ml śmietany,
4 żółtka,
1 laska wanilii Kotányi, 50 g cukru.
Przygotowanie:
Rozetnij laskę wanilii wzdłuż na pół i wyskrob miąższ z ziarenkami. Dodaj laskę i miąższ do mleka i śmietany, całość zagotuj.
Ubij żółtka z cukrem na pianę, dodaj mieszankę mleka i śmietany. Cały czas mieszaj, drewnianą łyżką, nad gotującą się wodą do czasu, aż całość delikatnie zgęstnieje. Pozostaw do schłodzenia, odcedź i zamroź w urządzeniu do lodów. Całość powinna mieć kremową konsystencję.
Zainspiruj się szeroką ofertą produktów do pieczenia! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Kraj pochodzenia: Madagaskar.
Przechowywać w suchym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Rozmiar opakowania: 2,5 g
Waga brutto: 6 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 190 mm
Wymagana szerokość na półce - 91 mm
Wymagana głębokość na półce - 6 mm
Rodzaj opakowania: Saszetka
Adres producenta | Adres zwrotny |
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com |
Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies