Producent: | Eco+ |
Waga netto/ilość: | 1 kg |
Kłodawska kamienna sól spożywcza, jodowana
NaCl – chlorek sodu (97%), substancja wzbogacająca – jodek potasu.
Po otwarciu przechowywać w suchym, nieprzeźroczystym, zamkniętym pojemniku.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||||||
|
PRODUKT POLSKI
„Sól kuchenna z Kłodawy pochodzi z okresu cechsztyńskiego. Powstała około 250 milionów lat temu z odparowania wód morskich. Znakomita do przetworów. Sól kłodawska zapewni potrawom niepowtarzalny smak
Jod 2400 µg /1600%*
* dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin i składników mineralnych
Adres producenta | Adres zwrotny |
Wyprodukowano dla: Scamark Polska Sp. z o.o. ul. Jutrzenki 137 02-231 Warszawa przez: Kopalnia Soli „Kłodawa” S.A. Aleja 1000-lecia 2 62-650 Kłodawa |
Scamark Polska Sp. z o.o./ul. Jutrzenki 156/02-231 Warszawa |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies