Wędlina podrobowa, wieprzowo-drobiowa, drobno rozdrobniona, pieczona
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C stopni
Mięso (100g wyprodukowano z 67g mięsa wieprzowego i 33g mięsa z gęsi); wątroba z kurczaka 24%; tłuszcz wieprzowy; bułka pszenna (mąka pszenna, woda, sól, drożdże); białko sojowe; białko wieprzowe; błonnik pszenny; maltodekstryna; sól; tkanka łączna z gęsi; cebula prażona (cebula 76%, olej palmowy, mąka pszenna, sól); tłuszcz z gęsi; glukoza; przyprawy i ekstrakty przypraw (gluten z pszenicy); ekstrakt drożdżowy. Może zawierać: mleko (łącznie z laktozą); gluten (jęczmień, owies); seler; jaja;gorczyca.
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Dobrowolscy Sp. Z o.o. 39-308 Wadowice Górne 93 | Dobrowolscy Sp. Z o.o. 39-308 Wadowice Górne 93 |
Cechy:
100g mięsa na 100g produktu. Bez konserwantów.Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies