Producent: | Delecta |
Waga brutto: | 32 g |
Opakowanie: | Saszetka |
Rozmiar opakowania | 30 g |
Cukier waniliowy.
Życzymy udanych wypieków! Pamiętaj... W pieczeniu najbardziej ceni się szczere intencje.Nasz przepis na zebrę
Przygotuj: 5 jaj, 2 i 1/2 szklanki mąki pszennej (+ 3 łyżki), 1 i 1/2 szklanki cukru, 1 szklankę wody, 1 szklankę oleju, 2 łyżeczki proszku do pieczenia Delecta, cukier wanilinowy 30 g Delecta, 3 łyżki kakao.
Jaja zmiksuj z cukrem i cukrem wanilinowym, dodaj mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, wodę oraz olej. Całość wymieszaj. Ciasto podziel na dwie części. Do jednej dodaj 3 łyżki mąki, a do drugiej kakao. Na środek wysmarowanej tłuszczem tortownicy o śr. 24 cm wlewaj na przemian po 1 łyżce ciasta jasnego i ciemnego. Piecz w nagrzanym do 180 °C piekarniku przez ok. 1 godzinę.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zalecenia dla alergików
Dodatki
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
wartość energetyczna | 1691 kJ / 398 kcal |
tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
węglowodany | 99 g |
w tym cukry | 99 g |
białko | 0 g |
sól | 0 g |
Rozmiar opakowania: 30 g
Waga brutto: 32 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 131 mm
Wymagana szerokość na półce - 87 mm
Wymagana głębokość na półce - 10 mm
Rodzaj opakowania: Saszetka
Adres producenta | Adres zwrotny |
FoodWell Sp. z o.o. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl www.delektujemy.pl |
FoodWell Sp. z o.o. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl www.delektujemy.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies