Producent: | Wyrób Własny |
Waga netto: | 1000 |
Ciasto Rafaello - ciasto kokosowe 46,5% z kremem budyniowym 43,6%, kokosowym 5,3% i pomarańczowym.
3,2%
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||||
|
Adres producenta | Adres zwrotny |
Rzeszówdis Sp. z o.o., ul. Rejtana 69, 35-959 Rzeszów | Rzeszówdis Sp. z o.o., ul. Rejtana 69, 35-959 Rzeszów |
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies