Sprawdź dostępność transportu

Celiko Proszek do pieczenia 30 g

KOD EAN: 5900038002203
Producent: Celiko
Waga brutto: 32 g
Opakowanie: Saszetka
Rozmiar opakowania 30 g
2,21 zł73,67 zł/kg

Informacje o produkcie

Opis

Proszek do pieczenia.

Znak przekreślonego kłosa - PL-064-021

Babka piaskowa:

Składniki:
- 150 g skrobi ziemniaczanej,
- 100 g cukru,
- 125 g margaryny,
- 2 jaja,
- 1 cukier wanilinowy Celiko,
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia Celiko.

Sposób przyrządzenia:
Margarynę rozpuścić i ostudzić do temperatury pokojowej. Jaja z cukrem i cukrem wanilinowym ubić w mikserze na puszystą masę; dodać rozpuszczoną margarynę ciągle miksując. Dodać stopniowo skrobię wymieszaną z proszkiem do pieczenia, miksować do uzyskania gładkiej masy. Piec około 1 godziny w temp. 170-180°C. Smacznego!

Bezglutenowy

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Składniki

  • regulator kwasowości: difosforany
  • substancja spulchniająca: węglany sodu
  • skrobia ziemniaczana
  • skrobia kukurydziana

Zdrowie i styl życia

Zalecenia dla alergików

  • Zboża zawierające gluten - Nie zawiera

Opakowanie

Rozmiar opakowania: 30 g

Waga brutto: 32 g

Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 129 mm
Wymagana szerokość na półce - 100 mm
Wymagana głębokość na półce - 5 mm

Rodzaj opakowania: Saszetka

Adres producenta

Adres zwrotny

Celiko S.A.,
ul. św. Antoniego 71,
61-359 Poznań
www.celiko.com.pl
Celiko S.A.,
ul. św. Antoniego 71,
61-359 Poznań
www.celiko.com.pl
serwis konsumenta:
serwis@celiko.com.pl

Rozszerzone dane

Języki na opakowaniu

  • polski

Cechy:

  • opakowanie na 1 kg maki

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies. Zamknij

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies

OK, rozumiem