Sprawdź dostępność transportu

Bieluch Twaróg półtłusty 250 g

KOD EAN: 5902061000713
Producent: Bieluch
Waga netto: 250 g
Opakowanie: Tacka
Rozmiar opakowania: 250 g
5,19 zł20,76 zł/kg
**Najniższa cena od 30 dni: 4,99 zł

Informacje o produkcie

Opis

Bieluch Twaróg półtłusty 250 g

Pakowany w atmosferze ochronnej.

Przygotowanie

Przechowywać w temperaturze od 1°C do 10°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 48 godzin.

Zdrowie i styl życia

Zalecenia dla alergików

  • Mleko - Zawiera

Składniki

  • mleko pasteryzowane
  • bakterie fermentacji mlekowej

Wartości odżywcze

100 g produktu
Wartość energetyczna 485 kJ / 115 kcal
Tłuszcz 4,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,6 g
Węglowodany 3,8 g
w tym cukry* 3,8 g
Białko 16 g
Sól** 0,10 g
*Zawiera naturalnie występujące cukry - cukier mleczny.
**Zawartość soli wynika z naturalnie występującego sodu.

Opakowanie

Rozmiar opakowania: 250 g Średnia miara (e)

Wymiar liczbowy: 250

Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 151 mm
Wymagana szerokość na półce - 93 mm
Wymagana głębokość na półce - 40 mm

Rodzaj opakowania: Tacka

Waga brutto: 258g

Adres producenta

Adres zwrotny

Spółdzielnia Mleczarska BIELUCH w Chełmie,
22-100 Chełm,
ul. Chemiczna 4,
tel. 82 565 40 93,
www.bieluch.eu
Spółdzielnia Mleczarska BIELUCH w Chełmie,
22-100 Chełm,
ul. Chemiczna 4,
tel. 82 565 40 93,
www.bieluch.eu

Rozszerzone dane

Języki na opakowaniu
  • polski

Cechy:

  • Poznaj Dobrą Żywność
  • 100% natury

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies. Zamknij

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies

OK, rozumiem