Producent: | Bakoma |
Waga brutto: | 308 g |
Opakowanie: | Pot |
Rozmiar opakowania | 290 g |
Jogurt naturalny 2 % tłuszczu.
Jogurt Islandzki swoją wyjątkową kremowość zawdzięcza temu, że jest wyprodukowany z dwa razy większej ilości mleka niż klasyczne jogurty. Dzięki temu jogurt islandzki ma wysoką zawartość białka, delikatny smak i wyjątkową kremową konsystencję. Doskonale smakuje z płatkami, musli, owocami lub miodem.Należy spożyć do: data i numer partii na wieczku.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Zalecenia dla alergików
Wartość odżywcza w 100 g produktu | |
Wartość energetyczna | 337 kJ / 80 kcal |
Tłuszcz | 2,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g |
Węglowodany | 8,0 g |
w tym cukry | 8,0 g |
Białko | 7,5 g |
Sól | 0,13 g |
Rozmiar opakowania: 290 g
Waga brutto: 308 g
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 95 mm
Wymagana szerokość na półce - 95 mm
Wymagana głębokość na półce - 112 mm
Rodzaj opakowania: Pot
Adres producenta | Adres zwrotny |
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Infolinia 801 340 600 www.bakoma.pl |
BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Infolinia 801 340 600 www.bakoma.pl |
Języki na opakowaniu
Cechy:
Używamy informacji zapisanych za pomocą plików „cookies” i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania Naszego serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. W przeglądarce internetowej można wyłączyć, zmienić ustawienia dotyczące „cookies”. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących „cookies” oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności i Polityce Cookies